TÜRKİYE KULÜPLER BURSA BÖLGE SATRANÇ ŞAMPİYONU OLDUK..
  • ..

TÜRKİYE KULÜPLER BURSA BÖLGE SATRANÇ ŞAMPİYONU OLDUK..

Nisan'da başlayan Kulüpler Satranç Şampiyonası Bursa Maçları 29 Mayıs'ta oynanan son tur ile tamamlandı. Turnuva sonunda Piyon Satranç İhtisas Spor Kulübü, 9 puanla yenilgisiz Bursa Şampiyonu oldu.

Son tur Milli Sporcumuz ADA YILMAZ'ın tura 5 dk gecikmesi sebebi hükmen yenilgi alması maçlara 1-0 yenik başlamamıza sebep oldu. 8 sporcu rakibin 8 sporcusuna karşı aynı anda mücadele ederken takımın kazanması gerekliliğini tüm takım içinde hissetti. Turun devamında bayan masalar yenilgi aldı. ve son olrak 5. masamız yenilince 4-0 olan skoru çevirmemiz gerekliydi. Birinci masa Ramazan Söyek, takım kaptanı Melih KarataşBurakcan Örken ve genç yetenek Özgür Abi'nin galibiyetleri ile durumu eşitlendi ve kupa için yeterli puanı almış oldu. Daha önceden Erkek Lisesi'nin takım olarak beraberliği olduğu için puan farkı ile şampiyon olduk.

Piyon Satranç İhtisas Spor Kulübü sadece Piyon Satranç Eğitim Merkezi öğrenci ve antrenörleri ile oluşturulmuş kadromuz dışardan sporculara ihtiyaç duymadan BURSA Şampiyonu olduk.

Hatırlayacağınız gibi 2006 Türkiye Kulüpler Şampiyonasında Türkiye 5. si olmuştuk.

BİZ BİR TAKIMIZ, TEK YÜREĞİZ, BURSA'NIN GURURUYUZ...


Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş Google Plus'ta Paylaş

Haberleri Filtrele

Resim Galerisi