2015 TÜRKİYE KÜÇÜKLER ŞAMPİYONU ÖMER MELİH SARIDAĞ OLDU.
  • ..

2015 TÜRKİYE KÜÇÜKLER ŞAMPİYONU ÖMER MELİH SARIDAĞ OLDU.

23 - 30 Ocak 2015 Tarihlerinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 2015 TÜRKİYE KÜÇÜKLER YAŞ SATRANÇ ŞAMPİYONASINDA

8 YAŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONU olan ÖMER MELİH SARIDAĞ'ı tebrik ediyoruz. Göstermiş olduğu üstün performanstan dolayı Dünya Yaş Gurupları Şampiyonasında Türkiye'yi en başarılı şekilde temsil edeceğinden eminiz.

Şampiyonada ilk üç sporcu alt yapı geliştirme gurubuna girmeye hak kazanırken şampiyon olan sporcu Şampiyonluk Beratı ile onurlandırıldı.

Zirvede yanlız olan Ömer Melih Sarıdağ TSF Alt Yapı Çalışma gurubuna girmeye hakkazana Bursalı tek sporcu olmuştur. TSF'nin düzenli eğitim vereceği guruba girmesi ve TSF'nin GM seviyesindeki antrenörleriyle çalışma imkanı bulması Ömer Melih Sarıdağ için -tanınan bir imkandır.

BİZ BUNU HEP YAPIYORUZ...! 
IM Batuhan Daştan'ın yetişmiş olduğu Piyon Satranç Akademisinden yeni bir Türkiye Şampiyonu daha çıktı. Batuhan'dan sonra Bursa'nın özlemini duyduğu Türkiye Şampiyonu geldi. Hayırlı olsun daha nice başarılara imza atacağız.

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ÇALIŞMA GURUBU BELLİ OLDU...! 

Ömer Melih Sarıdağın TSF Alt yapı çalışma guruplarından beyaz gurupta yer alarak sistemli bir çalışmanın içene girmesi hedefleniyor. Kamp programında iki etap Bursa da yapılacaktır. Bursalı başka sporcuların programda olmaması Ömer Melih Sarıdağ'ın ne kadar önemli bir başarıya imza attığını göstermektedir. 


Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş Google Plus'ta Paylaş

Haberleri Filtrele

Resim Galerisi